Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Маруся Звіробій відповіла Савченко: "Убивцям нема прощення"

  • 25.07.2016, 14:27
  • 3 036

Коли закінчиться війна на Донбасі залежить від поведінки кожного з громадян України. У цьому переконана керівник інструкторського підрозділу «Марусині ведмеді» Збройних сил України Маруся Звіробій, про що написала на своїй сторінці в Facebook.

«Будьте пильні і тверді, наказуйте власним силам, не озирайтеся на інших. «Боріться і поборете». Всім вже дуже хочеться закінчення війни і поки не зміниться поведінка кожного з нас, війна буде продовжуватися. Спасибі кожному, хто є стіною для слабких, хто є надією на справедливість, кожному хто помститься за смерть лицарів», — звернулася вона до співвітчизників, передає Politeka.

Сепаратистам не можна залишати надію, що їм зійде з рук вбивства українських воїнів, вважає Марія. «І за цим повинні стежити ви, у містах західної України, східної, центральної. Ви маєте щомиті наочно показувати, що буде з тими, хто зазіхне на нашу цілісність навіть у розмові. Тому прошу вас, не забувати, не прощати, не розводити балачки про християнство, коли сам Бог попереджав: «Хто до нас з мечем прийде, той від меча повинен загинути!», — написала Маруся.

«Україна не може дозволити собі таку розкіш, як толерантність до окупантів і зрадників нашої державності, зрадників нас самих і наших дітей. Миру не буде! Буде Перемога і помста. Крапка», — запевнила Звіробій.