Передплата 2024 «Добрий господар»

У Москві оригінально пояснили, чому розбомбили базу США і Британії в Сирії

  • 24.07.2016, 18:35
  • 1 678

Російська авіація випадково здійснила авіаудар по базі коаліції західних країн в Сирії, оскільки США та Британія не повідомили, що на цій території, яку контролює опозиція, розташована їхня база.

Про це заявив офіційний представник російського міністерства оборони генерал-майор Ігор Конашенков, повідомляє агентство "РИА "Новости".

За словами Конашенкова, Росія постійно закликає партнерів "надавати інформацію про розташування підконтрольних їм загонів "поміркованої опозиції". Однак замість того, аби розповісти, де перебувають сили опозиції, або секретні бази коаліції, західні країни "закидають, що не треба було завдавати ударів по якимось районам чи цілям".

Представник російського міноборони додав, що США та Британії потрібно "перейти від слів до справи і приступити до спільних дій проти міжнародних терористичних угрупувань у Сирії".

Нагадаємо, раніше видання The Wall Street Journal повідомило, що російські винищувачі минулого місяця бомбардували секретну базу на південному сході Сирії, яку використовують британські та американські спеціальні сили.

Схожі новини