Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Під ГПУ привели кіз: Мітинг противників і прихильників мерів Бучі й Ірпеня

  • 23.07.2016, 19:19
  • 1 195

За словами журналіста, посадовців підтримували переважно працівники комунальних підприємств, які не на камеру скаржилися, що їм зіпсували вихідний.

"Досить водити козу" — з таким гаслом активісти прийшли в суботу, 23 липня, під будівлю Генпрокуратури, вимагаючи більш рішучих дій щодо розслідування кримінальних справ, фігурантами яких є мери Ірпеня та Бучі. Про це в Facebook повідомила народна депутатка Ольга Червакова.

«З одного боку: саморобний плакат з написом фломастером на картоні і близько ста активістів на підтримку дій ГПУ. З іншого боку: адмінресурс мерів Бучі і Ірпеня з музичними колонками, сотнями централізовано звезених бюджетників і працівників комунальних підприємств. Це все, що треба знати про те, на чиєму боці правда», - зазначила депутатка, оприлюднивши фото з акції.

Крім того, журналіст Роман Бочкала розповів про прихильників мера Ірпеня. За його словами, переважно це працівники комунальних підприємств.

«Тихо, не на камеру, вони скаржаться, що їм зіпсували вихідний. Але що поробиш - треба захищати боса їхніх босів. Є й просто проплачені. На вигляд алкаші. Намагаємося з'ясувати, скільки коштує їх робочий день», - написав журналіст.

Тим часом, люди під будівлею Генпрокуратури скандували «Наш мер — вор».

Джерело: Тиждень.ua.

Схожі новини