Передплата 2024 ВЗ

Під час обстрілу Авдіївки бойовиками отримала поранення місцева жителька

  • 23.07.2016, 18:29
  • 845

Крім того, перебито одну з двох ліній електропередач, які були нещодавно відремонтовані.

На Донецькому напрямку під час обстрілів Авдіївки бойовики поранили дівчину. Також вони перебили одну з двох ліній електропередач, що були тільки-но поновлені. Про це заявив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

"Учора надвечір, приблизно з 22-ої до 24-ої години, противник здійснив одночасно 2 потужних артобстріли наших позицій. Це сталося в Авдіївці та Пісках. Загалом було випущено 62 артилерійських снаряди. В Авдіївці разом з гарматами одночасно працювали й міномети. Внаслідок ворожих обстрілів житлових кварталів було поранено дівчину. Українські військові терміново доставили постраждалу до медичного закладу", - сказав Лисенко.

Він додав, що крім того, внаслідок ворожого обстрілу перебито одну з двох ліній електропередач, які були нещодавно відремонтовані. Як наслідок, вкотре знеструмлено фільтрувальну станцію, через що води у цьому прифронтовому місті досі немає.

Лисенко також зауважив, що вчора в районі Авдіївки противник вів повітряну розвідку з використанням безпілотного літального апарата.

"Також противник використовував новітній російський комплекс радіоелектронної боротьби Р-330Ж "Житель", - підсумував речник Адміністрації президента з питань АТО.

Джерело: Укрінформ.

Схожі новини