Передплата 2024 «Добра кухня»

З захопленої будівлі поліції в Єревані відпустили двох заручників

  • 23.07.2016, 14:14
  • 894

Двох заручників-поліцейських відпустили з захопленої будівлі поліції в Єревані.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Росія».

До цього обіцяли звільнити заступника глави поліції Вірменії генерал-майора Вардана Єгіазаряна та заступника начальника поліції Єревана полковника Валерія Осипяна.

У переговорах брали участь депутати парламенту Вірменії. В ході чого влада Вірменії нібито дозволила створити на захопленій території прес-центр, як того вимагали люди, які захопили будівлю.

Місцеве видання Новини Вірменії з посиланням на Раду нацбезпеки повідомляє про затримання групи спільників людей, які захопили будівлю поліції.

Як відомо, озброєні прихильники радикального опозиційного руху «Установчий парламент» захопили будівлю поліції в єреванському районі Еребуні 17 липня, вбивши при цьому одного поліцейського і поранивши шістьох людей. За даними поліції, нападники взяли в заручники дев’ятьох людей, п’ятьох із них звільнили в результаті переговорів.

Нападники вимагають звільнення Жирайра Сефіліана, лідера «Установчого парламенту», якого арештували у червні за звинуваченням в незаконному придбанні та зберіганні зброї. Вони також вимагають відставки президента Сержа Саргсяна.

Влада відкинула вимоги нападників і заявляє про ведення переговорів із озброєними людьми з вимогою, щоб вони здалися.

Схожі новини