Передплата 2024 ВЗ

У Дніпрі сталася масова бійка через демонтаж кіосків

  • 23.07.2016, 12:05
  • 776

У хід пішли сльозогінний газ і кулаки.

У Дніпрі ввечері 22 липня активісти влаштували бійку та атакували представників комунального підприємства «Благоустрій» через демонтаж незаконних кіосків. Про це повідомляє міська рада Дніпра в Facebook.

«Увечері п’ятниці на парковці біля одного з супермаркетів по вулиці Паршина, 16 (ж/м Тополя) близько півсотні представників організації та молодики у спортивному накинулися на представників мерії та поліції. Інцидент стався в ході демонтажу незаконних кіосків. Люди, що називають себе захисниками малого бізнесу, намагалися завадити роботам. У хід пішли сльозогінний газ і кулаки — спецпризначенцям довелося захищатися», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що представники управління реклами та торгівлі міськради та КП «Благоустрій» приїхали, щоб демонтувати чотири незаконні торгівельні споруди. Кіоски працювали без жодних дозвільних документів.

«Власників про демонтаж попереджали, та жодної реакції не було. Замість того, щоб виправити порушення, підприємці захотіли вирішити питання силою. Масова бійка налякала не лише місцевих мешканців, а і самих орендарів кіосків», - розповіли в мерії.

Джерело: Тиждень.ua.

Схожі новини