Передплата 2024 «Добрий господар»

Журналіст: "У Білорусі приховують деталі вбивства Шеремета"

  • 23.07.2016, 10:48
  • 1 049

Вчора ввечері, 22 липня, у Мінську у Церкві Всіх святих відбулася тиха церемонія прощання із журналістом Павлом Шереметом.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив журналіст Сакен Аймурзаєв.

"Сьогодні (22.07 — ред.) ввечері пройшла тиха церемонія тільки для близьких, для сім'ї і для друзів у Церкві Всіх святих. Одне можу точно сказати, в Білорусі ця трагедія якщо не замовчується, то вже точно не розповідається в повній мірі, в повному інформаційному поданні. Ця тема присутня, і офіційно повідомлено про це, але якогось докладного обговорення в ЗМІ не відбувається. У зв'язку з цим, я б хотів до колег наших в Україні звернутися, може і в Росії нас чують, розповідайте, будь ласка, якомога більше, і про саме вбивство Паші, і про те, як його будуть розслідувати, бо це єдиний спосіб для жителів Білорусі дізнатися про те, що відбувається", - заявив журналіст.

"В аеропорту в Мінську було видно, що люди розуміють, хто прилетів і що сталося. Мене здивувало те, що ніхто з перехожих не підійшов до мами, не підійшов до Олени. У Києві, звичайно ж, ось ця емоційна підтримка є, вона мене сьогодні вразила", - додав він.

Схожі новини