Передплата 2024 ВЗ

Ситуація в зоні АТО: бойовики обстріляли Піски та Авдіївку із 122-мм артилерії

  • 23.07.2016, 08:45
  • 1 044

За минулу добу в районі проведення антитерористичної операції бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Зокрема 24 рази на Донецькому, 26 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-цент штабу АТО, передає УНІАН.

«На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії окупанти випустили 34 снаряди по наших опорних пунктах в Авдіївці та 28 — у Пісках. Крім цього, по захисниках Авдіївки ворог бив із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також, 120 та 82 мм міномети і БМП противник застосував у селищі Луганське, міномети калібру 82 мм — у Троїцькому, гранатомети — у Новгородському, Пісках, Новоселівці Другій, біля шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю - у Зайцевому», - йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначають, що бойовики не припиняють збройні провокації й на Маріупольському напрямку.

«Наших воїнів у Широкиному та Старогнатівці обстріляли зі 120 мм мінометів. Міномети калібру 82 мм та гранатомети супротивник застосував поруч Красногорівки, Талаківки і Водяного, а біля Мар’їнки та Широкиного - активізувалися ворожі снайпери. На Луганщині окупанти вели мінометний вогонь по Старому Айдарі, а Новоолександрівку обстріляли з гранатометів та великокаліберних кулеметів», - повідомляють у штабі АТО.

Схожі новини