Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Суд не зміг ознайомитися з оригіналами "чорної бухгалтерії" ПР

  • 20.07.2016, 18:45
  • 1 032

Слідчий суддя Солом'янського районного суду Києва зміг ознайомитися лише з копіями документів по справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів за 2008-2012 роки.

Про це йдеться в ухвалі суду у відповідь на клопотання заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про доступ до речей і документів, повідомляють "Українські новини".

"Огляд документів, які були надані Національному антикорупційному бюро... встановлено, що ці відомості являють собою наступну інформацію: скановані копії документів, які за своєю структурою нагадують облікові листи і містять інформацію про дату, прізвище особи, сумі коштів і підпис", — йдеться в ухвалі.

З цієї інформації випливає, що суд не зміг вивчити оригінали документів, і крім того, суд не володіє інформацією про наявність оригіналів у НАБУ.

На своїй сторінці в мережі Facebook адвокат фігуранта справи "чорної бухгалтерії", екс-міністр юстиції Олени Лукаш Андрій Смирнов припустив, що оригіналів цих документів "не існує". Він додав, що раніше безуспішно домагався можливості з ними ознайомитися.

Схожі новини