Передплата 2024 ВЗ

Дружина Тимощука: "Сьогодні на Анатолія чекає три суди в двох країнах"

  • 18.07.2016, 13:16
  • 1 422

Дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька повідомила, що її чоловіка чекають 3 різних суди в понеділок, 18 липня.

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на фейсбук сторінку дружини футболіста.

«Німеччина.

1. Слухання за рішенням суду дозволити дітям подорожувати. У березні 2016 Толік заявив, що весь світ небезпечний і він відмовляється давати дозвіл на подорожі дітям. При цьому він відмовлявся давати підпис на продовження посвідки на проживання в Німеччині, яке закінчувалося 30.06.16. Тобто фактично він створив якийсь юридичний казус, зловживаючи своїми правами як батька. На думку Толіка, подорожувати і перетинати кордон не можна, але і не можна перебувати в Німеччині, де вони проживають все своє життя, де їх будинок, друзі, гуртки та інші радощі їхнього дитинства. На мій погляд, це новий рекорд деструктиву.

Суд Німеччини видав дозвіл подорожувати дітям замість Толіка. Вид на проживання дітям також був продовжений. Толік, очевидно, не згоден з таким рішенням суду. Для мене це виглядає, ніби йому надає особливу насолоду створювати деструктивні ситуації навколо дітей і дестабілізувати їх життя і психіку.

2. Суд у Німеччині в справі позбавлення мене права вирішувати, коли і в яку саме школу підуть діти і відповідно передача такого права Толику.

У березні цього року вже був суд в Німеччині, де Толік намагався позбавити мене взагалі права приймати будь-які рішення щодо дітей в цілому і визначати їх місце проживання. У цьому йому було, природно, відмовлено, оскільки, крім бажання Толіка, приводу і причини позбавляти мене прав на дітей абсолютно немає.

З травня 2015 по сьогоднішній день Толик взагалі не провів навіть дня з дітьми. Були перерви в спілкуванні навіть по телефону за кілька місяців. Питань "як діти", "що у них нового" або "як вони після хвороби", "що дітям потрібно зараз" у Толіка немає. Я переконана, що діти тут використовуються тільки як інструмент контролю наді мною. І це, на мій погляд, фактично ще одна спроба замаху на мої конституційні права. Ідеологія усій цій особливій доброті для дітей розробляється за замовленням Толіка, його представниками з Російської Федерації і все тим же лідером партії "Справедлива Росія".

Україна.

3. Апеляція щодо визначення підсудності позову про розподіл майна. Якщо простими словами, то Толік намагається частину майна (ще частину він не подає, як ніби її не існує і зовсім) розділити в Україні. Найсмішніше, що в цій частині він включив будинок в Німеччині. Тобто фактично він намагається розділити будинок в Німеччині в українському Печерському суді). Відповідно до закону, звичайно, нерухоме майно в Німеччині підлягає розподілу виключно в Німеччині.

Але в Україні, у Толіка з суддею Пушкарчук вдався навіть таємний суд, тому цікаво, звичайно, як завтра апеляція в Печерську буде намагатися процесуально визнати можливим розділ нерухомості в Німеччині))). Очевидно, що це було б новим порушенням міжнародних законів.

На мою думку, мета цього перфоменсу - відібрати все майно в цілому і, як раніше мені заявляв Толік, коли у мене не буде на що утримувати дітей, відібрати і дітей і віддати їх тому, хто зможе їх "вирощувати". Кому саме, він не уточнив. Емоційною стороною питання і психікою дітей не цікавився.

P.S. Цікаво, чи з'явиться Толік завтра(18.07.16) хоч на одному з судів.

P.S. P.S Судячи з того, як наполегливо Толик уникає німецького суду по розлученню і намагається вирішувати навіть нелогічні і непідсудні часом питання в Україні, у мене склалося враження, що наша українська судова система в повній дупі в цілому.

Чи є шанс стати Україні правовою державою, коли навіть футболіст розуміє, що організувати таємний суд або рішення суду, яке не відповідає міжнародним і українським законам, в Україні - нікчемна справа?» - риторично запитує Надія в своєму Фейсбуці.

Схожі новини