Передплата 2024 «Добрий господар»

Доступ до сайту реєстрації заяв на вступ у ВНЗ можуть обмежувати

  • 18.07.2016, 12:35
  • 1 304

Щоб завантажити заяви, які подали у вищі навчальні заклади у паперовому вигляді, доступ до реєстраційної бази можуть обмежувати.

До 19 липня включно з 16:00 до 19:00 для приймальних комісій ВНЗ діятиме спеціальне вікно для безперебійної роботи по внесенню даних заяв абітурієнтів до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, повідомляє Міністерство освіти і науки, передає gazeta.ua.

У зв'язку з цим, в зазначений час можуть виникати проблеми з доступом до електронної бази даних абітурієнтів, які подають документи до вищих навчальних закладів в електронній формі.

Завдяки таким заходам, приймальні комісії зможуть без проблем завантажити дані заяв абітурієнтів, які цього року подають документи в паперовому вигляді.

Раніше абітурієнти повідомляли про численні збої у роботі системи електронного вступу протягом перших днів вступної кампанії. У свою чергу, у Міністерстві освіти, посилаючись на статистичні дані, заперечують наявність проблем у роботі електронної системи подачі документів до вищих навчальних закладів.

Враховуючи позитивну динаміку подання заяв абітурієнтами в електронній формі, у Міністерстві освіти висловлюють впевненість, що всі абітурієнти зможуть вчасно зареєструвати свої заяви до обраних вишів.

Схожі новини