Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Скандал з п'яними українськими офіцерами набирає обертів

  • 11.07.2016, 08:15
  • 1 810

У мережі з’явилося відео, як напередодні бійці 93 окремої механізованої бригади затримали офіцерів командного складу в нетверезому вигляді та передали їх у Військову службу правопорядку.

Відповідний ролик на своїй сторінці у Facebook виклала волонтерка Катерина Бережна.

По поводу вчерашнего моего поста о задержании бойцами офицеров командного состава бригады в нетрезвом виде и передачи их в ВСП. репост, пожалуйста! Таким офицерам не место в командовании героической #93ОМБр. Знакомьтесь, гвардии майор Котий. Жаль, гвардии полковника Полякова упаковали в темноте и приличного видео не сохранилось. Концовка видео посвящена ему. Звук прекрасен, да. Оказывается, что эти штабные "герои" не только приняли на грудь, а в таком виде позволили себе оскорблять бойцов, которые с честью выполнили свои задачи в ДАП и больше года держали позиции в районе Донецкого аэропорта. Погоны в этой жизни решают не все. Нужна огласка! Сейчас на ребят пытаются оказывать давление, что бы замять ситуацию. Нельзя этого допустить.

Знайомтеся, майор гвардії Котій. Шкода, полковника гвардії Полякова упакували в темряві та пристойне відео не збереглося. Кінцівка відео присвячена йому. Звук чудовий, так. Виявляється, що ці штабні "герої" не лише прийняли на груди, а в такому вигляді дозволили собі ображати бійців, які з честю виконали свої завдання в ДАП і більше року тримали позиції в районі Донецького аеропорту. Погони в цьому житті вирішують не все. Потрібен розголос! Зараз на хлопців намагаються чинити тиск, щоб зам’яти ситуацію, — зазначила вона.

Перед цим Катерина Бережна розповіла, що рядові затримали офіцерів і відправили у ВСП за пиятику.

Рядові солдати затримали в розташуванні бригади та передали в руки ВСП двох офіцерів з числа командного складу в стані глибокого алкогольного сп'яніння, а саме гвардії полковника Полякова та гвардії майора Котія. Рядові. Офіцерів. У ВСП. За пиятику", — пікреслила волонтер.

У прес-службі 93-ої ОМБР підтвердили правдивість інциденту та заявили, що вже розпочали розслідування попри те, що до цього офіцери відзначалися бездоганною репуцтацією.

За наказом командира 93-ї ОМБр полковника Владислава Клочкова розпочато службове розслідування, після встановлення всіх фактів та обставин події будуть прийняті відповідні рішення. Офіцери, що стали учасниками інциденту, до цього мали бездоганну репутацію, бойовий досвід і користувались авторитетом у колег. Проте, слід зазначити, що командування 93-ї бригади має намір встановити істину й прийняти законне справедливе рішення, не дивлячись на особистості, звання й посади, йдеться в повідомленні.

Джерело: 24 Канал

Схожі новини