Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Виконком скасував містобудівні умови щодо будівництва на вул. Варшавській-Сосновій

  • 08.07.2016, 16:47
  • 4 267

Виконавчий комітет сьогодні, 8 липня, прийняв рішення про скасування містобудівних умов та обмежень щодо забудови земельної ділянки на вул. Варшавській-Сосновій.

Відтак, міське управління архітектури повинне повідомити про це рішення Інспекцію архбудконтролю, а також Шевченківську районну адміністрацію. Остання, своєю чергою, має скасувати дозвіл на відкриття будівельного майданчика.

«Це безпрецедентна ситуація, яку ми сьогодні отримали в місті, коли забудовник, не маючи технічних умов, розуміючи напругу, яка виникає в громадськості, не зважаючи на документи, вважає, що він може робити, що хоче. Цього не буде, — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова. — Я би хотів, щоб підняли ухвали, які я ветував, стенограми, щоб бачити, хто проштовхував це питання, інформацію, як вже почали продавати квартири у будинку, який ще не був збудований. Хочу звернутись до львів’ян, щоб вони були критично обережні, щоб звертали увагу на дозвільні документи і легітимність самого будівництва. Щоб не було біди, коли люди платять кошти, а їх витрачають не за призначенням, і потім людей роблять заручниками процесу. Треба, щоб Інспекція архбудконтролю негайно прийняла усі рішення, щоб Шевченківська адміністрація також прийняла усі рішення, і ми разом з людьми забезпечили порядок. Думаю, що правоохоронні органи також повинні, маючи весь цей пакет документів, бути більш активними».

Джерело: Прес-служба ЛМР.

Схожі новини