Передплата 2024 ВЗ

На конкурсі "Міс Всесвіт" Україну представить кримчанка

  • 01.07.2016, 19:12
  • 1 988

На конкурсі "Міс Всесвіт", який відбудеться за три місяці, Україну представлятиме кримчанка Олена Сподинюк.

На конкурсі "Міс Всесвіт" Україну представить кримчанка
На конкурсі "Міс Всесвіт" Україну представить кримчанка

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в оргкомітеті конкурсу "Міс Україна Всесвіт".

"Переможницею фіналу 10-го ювілейного конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт"-2016 стала 18-річна киянка з Криму Олена Сподинюк. Наступним етапом роботи всієї команди Оргкомітету стане активна підготовка переможниці до участі в міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт"-2016 і три місяці напруженої підготовки до такого відповідального заходу", - повідомив речник конкурсу Юрій Гулевич.

Олена була наймолодшою з усіх 15-ти учасниць конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт"-2016. Вона вперше брала участь в подібному конкурсі і свою перемогу в ньому вважає "першою великою перемогою в житті".

На запитання, чому вирішила брати участь в конкурсі, переможниця відповіла, що це рішення прийшло під впливом землячки Джамали.

"Рішення брати участь в конкурсі "Міс Україна Всесвіт" у мене з'явилося під впливом моєї землячки з Криму - Джамали. Вона переїхала в Україну і багато чого тут добилася. Її перемога на Євробаченні ще більше переконала мене в правильності мого вибору", - цитує Сподинюк офіційний сайт Національного комітету "Міс Україна Всесвіт".

За словами дівчини, найбільший вплив на неї мала мама. Завдяки їй вона багато читає і займається спортом.

"Я дуже пишаюся своїми досягненнями в спорті. У 12 років я потрапила в молодіжний олімпійський резерв України. Я професійно грала в гандбол 5 років", - розповіла Олена.

Останні п'ять років дівчина професійно займалася гандболом і попереду на неї чекала блискуча спортивна кар'єра, але вона прийняла рішення вступати до Київського національного університету культури та мистецтв.

Кримчанка повідомила, що має намір і далі "працювати над собою, щоб принести перемогу Україні.

"Спробую зробити все, як Джамала, щоб привезти перемогу в Україну", - сказала вона.

Сьогодні у власниці корони королеви краси з'явилося нове захоплення - вона почала освоювати нелегке мистецтво японського танцю з віялом. Крім того, свій вільний час Олена присвячує дресируванню двох своїх собак - добермана Бостона і далматинця Найка. Раз на тиждень усе сімейство обов'язково вирушає на денну прогулянку до лісу, причому незалежно від погоди й температури.

Фінал конкурсу "Міс Україна Всесвіт" пройшов у Києві 29 червня. Як повідомили в оргкомітеті, до п'ятірки найвродливіших дівчат України, окрім Олени Сподинюк, увійшли Юлія Гершун з Дніпра, Юлія Захарова з Києва, Катерина Губрієнко з Вінниці, Ольга Мубарашкіна з Києва.

Схожі новини