Передплата 2024 «Добра кухня»

Мирон Маркевич подав у відставку з посади головного тренера «Дніпра»

  • 30.06.2016, 08:26
  • 1 035

Мирон Маркевич розповів в інтерв'ю виданню «Спорт-Экспресс в Украине», що покинув посаду наставника дніпровського клубу.

«Тепер про майбутнє «Дніпра» доведеться думати не мені - я подаю у відставку. Про це я напередодні заявив керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше, безкоштовно. Ми живемо в цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік у невідомості, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в іменитому клубі не повинно бути. Майже всі гравці роз'їхалися в інші країни і клуби», - заявив Мирон Маркевич.

Тренер додав, що напередодні до нього телефонував генеральний директор клубу Андрій Стеценко із проханням вирушити на збір команди, однак про виплату боргів Мирону Маркевичу не йшлося.

«Мені нічого не говорять. Якась незрозуміла ситуація: ще напередодні чув «Я нічого не знаю», а сьогодні - пропонують їхати на австрійський збір. Був здивований: який сенс «палити» гроші, якщо клуб має повно боргів? Спочатку потрібно борги людям віддати, а вже потім думати про щось інше. До того ж збір в Австрії - штука дорога. Може, доцільніше провести його в Україні або навіть в домашніх умовах. Де логіка?», - наголосив тренер.

Мирон Маркевич наголосив, що не жаліє про те, що два роки тому погодився очолити «Дніпрао».

«Вважаю, що як тренер я нікого не підвів. Два роки команда була на хорошому рівні, займаючи призові місця і пробившись до фіналу Ліги Європи. Може, не все вдалося зробити, але до футболістів претензій немає - в складний період вони повелися порядно. Якщо говорити про час, проведений в «Дніпрі», то я ні про що не шкодую. Ось тільки неприємно було дійти висновку, що всі хочуть бути розумнішими за чийсь рахунок», - підсумував тренер.

Схожі новини