Передплата 2024 ВЗ

Під час нелегального полювання на Закарпатті депутат райради застрелив свого напарника

  • 17.06.2016, 12:08
  • 1 046

Депутат Великоберезнянської районної ради під час полювання з необережності застрелив свого напарника майора поліції, начальника сектору по контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи ГУ НП в Закарпатській області.

Про це інформують в Закарпатській ОДА.

Як повідомили у відомстві, мова йде про депутата Великоберезнянської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Івана Псяйку, який раніше працював у Великоберезнянському райвідділі міліції. Вбитим виявився Михайло Січка з яким Псяйка пішов на полювання в лісовий масив біля села Лубня Великоберезнянського району на території Ужанського національного природного парку.

«Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблого. Водночас не можу обминути той факт, що фігуранти нещасного випадку, котрі мають пряме відношення до правоохоронних органів і, в першу чергу, мали б слідкувати за дотриманням закону, займалися браконьєрством на території Ужанського національного природного парку. Я дав доручення прокуратурі області та Головному управлінню національної поліції ретельно вивчити обставини трагедії і зробити жорсткі висновки. Ніяких поблажок нікому не буде, перед законом усі рівні. Цей випадок має стати наукою для всіх інших, хто захоче демонстративно порушувати закон», — зазначив голова ОДА Геннадій Москаль.

Схожі новини