Передплата 2024 «Добра кухня»

Сьогодні розпочалася додаткова сесія ЗНО

  • 14.06.2016, 11:36
  • 906

Тестування відбудеться в Україні, а також містах Лісабон та Мадрид.

Сьогодні, 14 червня, тестуванням з української мови і літератури розпочинається додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомив Український центр оцінювання якості освіти.

Як зазначається, 16 червня відбудеться тестування з математики, 21 червня — з історії України.

В УЦОЯО повідомили, що 83 пункти тестування під час додаткової сесії з української мови і літератури також діятимуть в установах виконання покарань, виправних колоніях та центрах, слідчих ізоляторах.

Окрім території України, додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання буде також проведена в містах Лісабон і Мадрид — для випускників загальноосвітнього навчального закладу I—III ступенів «Міжнародна українська школа», які проживають за кордоном.

Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання — об 11:00.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Зазначимо, для абітурієнтів з окупованого Криму, які готові здавати зовнішнє незалежне оцінювання в Україні,організують додаткову сесію ЗНО з 4 по 12 липня. У Міносвіти заявили, що цьогорічні сертифікати ЗНО будуть дійсні щонайменше два роки.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини