Передплата 2024 «Добра кухня»

Захарченко заявив, що у Києві готували замах на Савченко

  • 08.06.2016, 17:26
  • 1 368

Ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що у Києві готували замах на народного депутата Надію Савченко, і що він готовий вести з нею переговори в рамках Мінського формату.

Таку заяву розповсюджують сайти бойовиків у середу.

"Якщо Савченко отримає необхідні повноваження в рамках Мінського формату, то наші делегати будуть готові вести з нею діалог. Власне, ми не вибираємо переговірників з української сторони. Кого надішлють, з тими і будемо говорити", - сказав він.

Водночас під час так званої "прямої лінії із мешканцями Запоріжжя" Захарченко розповів, що "влада ДНР" поінформувала Савченко про "підготовку замаху на неї спецслужбами Києва".

"Коли ми дізналися про те, що спецслужби України готують операцію по ліквідації Савченко на лінії розмежування, щоб потім звалити це на нас, ми провели свою операцію, довівши цю інформацію до Савченко через ЗМІ", - наводяться слова Захарченка.

Як відомо, у вівторок Савченко, яка 25 травня повернулася з Росії в Україну, заявила, що Києву варто налагодити прямий діалог із представниками так званих "ДНР" і "ЛНР".

Джерело: Українська правда.

Схожі новини