Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Джамала дасть унікальний концерт в рамках ALFA JAZZ FEST

  • 07.06.2016, 10:58
  • 1 441

Джамала стане одним з хедлайнерів міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest. Виступ співачки відбудеться 28 червня на головній сцені імені Едді Рознера і буде приурочений до Дня Конституції України.

Спеціально для фестивалю Джамала підготувала унікальну програму, яка отримала назву «The Soul of Jamala».

Виступ співачки буде складатися з двох відділень. У першому - Джамала в супроводі джазового квартету виконає авторські композиції різних років, джазові стандарти та кримськотатарські народні пісні, а в другому - пісні з нового альбому «Подих» (2015).

Програма "The Soul Of Jamala" буде виконана єдиний раз на Alfa Jazz Fest - 2016. Крім постійної групи, яка виступає зі співачкою, в концерті візьмуть участь такі відомі джазові музиканти, як Юхим Чупахін (рояль), Денис Мороз (контрабас, губна гармоніка), Сергій Балалаєв (ударні), Дмитро Бондарєв (труба, флюгельгорн), Орхан Агабейлі (перкусія), Шевкет Зморка (акордеон), Руслан Болатов (рояль) і Армен Костандян (дудук).

Нагадуємо, що попереднього разу Джамала виступала на фестивалі в 2013 році в рамках гастрольного туру в підтримку альбому “All Or Nothing”.

Цього року Джамала стане першим українським артистом в історії Alfa Jazz Fest, який виступатиме на сцені ім. Едді Рознера - головному концертному майданчику фестивалю. Вартість квитків - від 100 до 300 грн.

Джерело: Прес-служба ЛМР.

Схожі новини