Передплата 2024 «Добра кухня»

Віталій Кличко зустрівся з Анґелою Меркель

  • 31.05.2016, 15:21
  • 996

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у Люксембурзі з канцлером Німеччини Анґелою Меркель.

"Ми говорили про необхідність пришвидшення ефективних реформ в Україні. Зокрема, про те, що великі очікування сьогодні на зміни в роботі прокуратури. На них сподіваються як в Україні, так і на Заході. Також йшлося про необхідність продовження санкцій проти Росії. Анґела Меркель зазначила, що це — один з ефективних методів впливу на Росію. Оскільки не можна зневажати європейський порядок, який РФ порушила агресією на сході України та анексією Криму", — зазначив після зустрічі Віталій Кличко.

Він також звернувся до канцлера Німеччини щодо підтримки надання Україні безвізового режиму з ЄС.

"Ми розуміємо, що повинні виконати всі умови, досягти необхідних критеріїв і показувати успішність реформ", — наголосив Віталій Кличко.

Мер взяв участь у політичній асамблеї із нагоди 40-річчя Європейської народної партії. Святкування цієї дати відбувається у Люксембурзі за участю європейських політичних лідерів, які обговорюють стратегію та майбутнє Євросоюзу. Участь у заходах беруть федеральний канцлер Німеччини Анґела Меркель, президент Європейської ради Дональд Туск, президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, голова групи ЄНП в Європарламенті Манфред Вебер та інші політики.

Джерело: kievcity.gov.ua

Схожі новини