Передплата 2024 ВЗ

У Києві затримали наркоторговця з «товаром» на 700 тисяч гривень

  • 31.05.2016, 09:32
  • 835

Столичні оперативники розкрили злочинну схему: 25-річний ділок ховав наркотики на кладовищі, аби потім безперешкодно їх збути.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у м. Києві.

«Під час оперативних заходів працівники 5 територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України затримали мешканця Оболонського району столиці, у якого виявили та вилучили 170 грамів наркотичного засобу метадон вартістю майже 700 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Як пояснив затриманий, даний наркотик він зберігав з метою подальшого збуту шляхом безконтактної передачі у вигляді схованок на території району. Також чоловік додав, що метадон він отримував аналогічним шляхом: так звані «закладки» він робив і забирав навіть на території кладовища.

«За такі дії чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення», - зазначив начальник 5 територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Володимир Рейман.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вилучені речові докази направлено на експертизу. Проводяться подальші оперативні заходи щодо виявлення та документування інших осіб, причетних до постачання зазначеного наркотичного засобу на територію Києва.

Схожі новини