Передплата 2024 ВЗ

31 травня у Львівській опері – прем’єра рок-опери «Орфей та Еврідіка назавжди»

  • 30.05.2016, 14:27
  • 1 838

У вівторок, 31 травня, на сцені Львівської опери відбудеться світова прем'єра рок–опери «Orpheus and Eurydice forever» («Орфей та Еврідіка назавжди»). 

31 травня у Львівській опері – прем’єра рок-опери «Орфей та Еврідіка назавжди»
31 травня у Львівській опері – прем’єра рок-опери «Орфей та Еврідіка назавжди»

Автор музичного проекту — український композитор Михайло Брунський.

«Рок-опера «Орфей та Еврідіка назавжди» — це національний музичний продукт, симбіоз музичних стилів— від класику до року та електро», — відзначають творці проекту. Рок—опера «Orpheus and Eurydiceforever» — проект, створений під час військових дій в Україні, який відкриє світу ще одну грань української національної сучасної музичної творчості і нагадає, що любов допомагає пройти всі випробування, повідомляють організатори заходу.

Усю багатогранність інноваційної опери глядач відчує завдяки участі в проекті солістів з незвичайними голосами: дискант, тенор-альтіно, бас-профундо, мецо-сопрано та інших. Рок-опера йде у супроводі симфонічного оркестру, академічного хору та гри ді-джея. У проекті задіяно понад 100 віртуозних музикантів.

Український глядач отримає унікальну можливість почути і побачити музичну постановку, яка відповідає світовим канонам у сучасному мистецтві. Постановка має оригінальне музичне забарвлення і новаторську подачу класичного твору. У цьому проекті глядачі зможуть познайомитися з красивою історією кохання, яка пов'язана з одвічною боротьбою світлих та темних сил. І куди ж без непередбаченого фіналу?

Проект здійснено за підтримки БФ «Місія С.О.С» і ДП «Український дім».

Схожі новини