Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Представником президента у Верховній Раді стане Артур Герасимов

  • 30.05.2016, 11:13
  • 891

Президент Петро Порошенко призначить своїм представником у Верховній Раді нардепа від фракції «Блок Петра Порошенка» Артура Герасимова.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе в Facebook.

«Зовсім скоро ця інформація стане офіційною. Ми вітаємо рішення призначити представником Президента у Верховній Раді Артура Герасимова», - йдеться у повідомленні.

Віце-прем'єр охарактеризувала Герасимова як дієвого, ефективного, надзвичайно відповідального керівника Парламентської делегації України в ПА ОБСЄ.

«За його безпосередньої допомоги й участі нам удавалося надавати безпосередню первинну інформацію про перебіг подій на сході України нашим друзям-партнерам у всіх парламентських асамблеях, де присутня Україна. Вірю, що його нове призначення додасть конструктиву і позитиву і тристоронньому діалогу між парламентом, урядом і президентом», - зазначила віце-прем'єр.

Герасимов - голова підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, а також голова постійної делегації України в Парламентській асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі.

На момент обрання в Раду 2014 року за списком БПП був гендиректором компанії «Українська Маркетингова Група».

Схожі новини