Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На лінії фронту з'явилася нова "гаряча точка": бойовики здійснили спробу штурму

  • 29.05.2016, 16:56
  • 1 027

За минулу добу на лінії фронту з'явилася нова «гаряча точка» – селище Новоселівка Друга в Ясинуватському районі Донецької області, де вчора бойовики здійснили спробу штурму українського опорного пункту.

Як передає УНІАН, про це на брифінгу в Києві повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Вчора ввечері у населеному пункті Новоселівка Друга наші війська відбили напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи. Бій тривав близько півгодини», - зазначив Мотузяник.

В цілому на Донецькому напрямку за минулу добу окупанти випустили по українських позиціях понад 230 мін, а також понад 150 артилерійських снарядів. Ворог вів вогонь з використанням гаубиць калібру 122 мм. Артилерійські обстріли окупантів були спрямовані по українських позиціях в Авдіївці та Опитному, а мінометні обстріли пройшли по всій лінії фронту, повідомив Мотузяник.

На Луганському напрямку за минулу добу відбулося 5 ворожих обстрілів у Станиці Луганській та у Попаснянському районі, а також велись бойові дії в селищі Луганське і на позиції шахти «Путилівська».

«Натомість у Зайцевому, Майорську та поблизу прилеглих територій вчора було абсолютно спокійно», - додав Мотузяник.

На Маріупольському напрямку інтенсивність ворожого вогню значно знизилася, однак обстріли з боку незаконних збройних формувань тривали по всьому фронту від Красногорівки до Широкиного.

Схожі новини