Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові заблокували концерт Макса Барських

  • 29.05.2016, 13:15
  • 1 727

У Львові невідомі особи заблокували концерт співака Макса Барських, який мав відбутися у суботу о 20:00 в Event-hall «КІНО». 

Відео блокування концерту оприлюднив активіст та депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, передає zaxid.net.

Концерт мав розпочатися о 20:00. Однак у цей час біля Event-hall «КІНО» на проспекті Чорновола зібралися невідомі особи. Туди ж прибули кілька екіпажів патрульної поліції та охоронної фірми «Венбест».

За інформацією свідків, протестувальники скандують співакові «Ганьба!» через те, що він виконує пісні російською мовою. Свідки також повідомляють, що концерт досі не почався, адже глядачів не пустили в приміщення івент-холу.

Ще одне відео блокування оприлюднене на Youtube-каналі користувача з нікнеймом «Добрый человек». Автор відео обурюється тим, що прихильників співака не пускають на концерт.

Пізніше фанати Макса Барських перекрили проспект Чорновола на знак протесту проти того, що їх не пустили на концерт. Через це на проспекті Чорновола від площі Різні до івент-холу «КІНО» утворився затор.

Додамо, що Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) родом з Херсона. Він почав кар'єру співака у 2008 році з участі в телевізійному шоу «Фабрика зірок 2». З того часу випустив три альбоми з піснями російською та англійською мовами.

Крім того, за інформацією противників Макса Барських, співак виступав з концертами у Москві в березні 2014 року, коли почалась окупація Криму Росією. Разом з тим, на сайті співака зазначається, що в березні 2014 року він дав камерний концерт у Москві, який почав з пісні українською мовою.

Схожі новини