Передплата 2024 ВЗ

У Ялті оштрафували зоопарк через місяць після відновлення

  • 29.05.2016, 12:49
  • 824

Держкомітет ветеринарної медицини, який контролюється "урядом" Криму оштрафував ТОВ "Ялтинський зоопарк "Казка" на 500 тис. рублів.

Про це повідомляє "Крим. Реалії".

Зазначається, що в зоопарку порушувались ветеринарно-санітарні правила збору, утилізації та знищення біологічних відходів. У зв'язку зз цим керівництво зоопарку притягнули до адміністративної відповідальності.

"Не погодившись із винесеною постановою, адміністрація ТОВ "Ялтинський зоопарк "Казка" звернулася до Арбітражного суду Криму, рішенням якого визнана законною постанова Держкомітету ветеринарії Криму залишена без змін", - йдеться в повідомленні держкомітету.

Власник зоопарку "Казка" і сафарі-парку Олег Зубков на початку 2016 року оголосив про закриття своїх об'єктів для відвідувань на знак протесту проти тиску з боку російської влади Криму. Через чотири місяці він змінив рішення і з 20 квітня знову відновив роботу зоопарків.

Повідомляється, що підприємець раніше опублікував низку звернень до російського президента Володимира Путіна, голові Чечні Рамзану Кадирову, генпрокурору Росії Юрію Чайці із проханням взяти під захист його бізнес у Криму, "врятувати" його об'єкти від свавілля "кримських чиновників".

Схожі новини