Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Новим Джеймсом Бондом може стати зірка «Тора»

  • 29.05.2016, 09:06
  • 3 689

Чутки про зміну актора в ролі агента 007 ходять вже не перший місяць. Серед можливих кандидатів в останні дні називалися два британські артисти: Джеймі Белл і Том Гіддлстон. Наразі прийшло підтвердження, що останній дійсно веде переговори зі студією.

Про це повідомляє КиноПоиск, передає Укрінформ.

Ім'я Белла спливло завдяки британському таблоїду The Sun, тоді як підтвердження про переговори з Гіддлстоном приніс сайт Birth.Movies.Death, за яким раніше не помічали поширення жовтої інформації.

Джерело сайту, акуратно добираючи слова, повідомив, що Том Гіддлстон справді дуже хотів би виконати роль Джеймса Бонда, і зараз розмови з продюсерами франшизи вже перейшли ранню стадію і рухаються до фінальної.

Офіційної пропозиції наразі не зроблено, як і не оголошено про те, що Деніел Крейг залишає бондіану. Є ймовірність, про продюсери спеціально почали переговори з іншими акторами, щоб поквапити Крейга з рішенням або ж зовсім змусити змінити його. Раніше Крейг неодноразово заявляв, що хотів би зав'язати з роллю агента на службі Її Величності.

Том Гіддлстон став відомий світу завдяки ролі підступного Локі у фільмах студії Marvel «Тор» і «Месники». Він знімався у Вуді Аллена, Стівена Спілберга, Джима Джармуша, Бена Вітлі, а зараз зайнятий у блокбастері «Кінг Конг: Острів черепа». Актор активно грає в театрі і бере участь в телевиставах за класичними п'єсами.

Якщо інформація підтвердиться, то Гіддлстон стане сьомим актором, який втілить на екрані образ британського шпигуна після Шона Коннері, Джорджа Лезенбі, Роджера Мура, Тімоті Далтона, Пірса Броснана і Деніела Крейга.

Схожі новини