Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики сьогодні 16 разів обстріляли українських захисників

  • 28.05.2016, 20:49
  • 1 122

Водночас на Луганщині бойовики обстрілювали із зенітних установок і озброєння БМП українські опорні пункти поблизу Новозванівки.

У суботу, 28 травня, проросійські бандформування продовжували чинити збройні провокації проти сил АТО. Усього з початку доби противник 16 разів відкривав вогонь по підрозділах ЗС України, здебільшого до світанку. Про це повідомили на сторінці прес-центру штабу АТО у мережі Facebook.

«Так, ще вночі бойовики з артилерійських систем калібру 122 мм декілька разів вели вогонь по наших укріпленнях поблизу Опитного та Авдіївки. Біля Новотроїцького били з 82-мм мінометів. У районі Красногорівки, Верхньоторецького та Гранітного бандити відкривали вогонь зі стрілецької зброї», — йдеться у повідомленні.

Водночас на Луганщині, згідно з текстом, бойовики обстрілювали із зенітних установок і озброєння БМП українські опорні пункти поблизу Новозванівки, а неподалік Станиці Луганської та Степного били з гранатометів різних систем.

«Упродовж дня, з 6.00 до 18.00 години, незаконні збройні формування відкривали вогонь двічі. Українських захисників Широкиного, що на Маріупольському напрямку, загарбники обстрілювали зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів», — сказано в тексті.

Джерело: Тиждень.ua.

Схожі новини