Передплата 2024 «Добра кухня»

Фоменко про виклик Селезньова: "Якщо він потрібен «Шахтарю», то чому не потрібен збірній?"

  • 27.05.2016, 14:35
  • 940

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко пояснив у коментарі «КП в Украине», чому Євген Селезньов отримав виклик в національну команду для підготовки до Євро-2016.

«Його рішенням було залишити «Дніпро», перейти в інший клуб, потім закінчити співпрацю з ним і повернутися в Україну. Це ж робив не 18-річний хлопчик, а дорослий чоловік, причому усвідомлено. Як я можу це схвалювати або ні, це ж рішення Євгена. Якщо він потрібен такому клубу, як «Шахтар», чому він не може бути в збірній?» - Сказав Фоменко.

Нагадаємо, взимку 2016 року Євген Селезньов покинув «Дніпро» і перейшов в «Кубань», що викликало неоднозначну реакцію громадськості. У підсумку, він разом з іншими гравцями, які виступають в Росії: Богданом Бутком («Амкар»), Олександром Зінченком («Уфа») і Андрієм Пилявським («Рубін»), не потрапили в заявку збірної на товариські матчі проти Кіпру (1:0) і Уельсу (1:0).

14 травня 30-річний форвард розірвав контракт із краснодарським клубом і повернувся в «Шахтар». Однак це не допомогло йому потрапити в попередню заявку збірної України на Євро-2016. Він отримав виклик у збірну вже тоді, коли команда прибула до Італії на підготовчі збори.

Джерело: zaxid.net.