Передплата 2024 «Добра кухня»

Балога про виправдання Шевцова: "Банкова відмазала бовдура і підіграла Москві"

  • 20.05.2016, 13:13
  • 1 312

Народний депутат Віктор Балога різко розкритикував закриття справи проти колишнього очільника поліції ВінниччиниАнтона Шевцова.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Банкова вкотре смачно плюнула в обличчя громадянському суспільству, десяткам тисяч бійців, які воювали і воюють проти навали "русского міра" на Сході, українцям окупованих Криму і Донбасу. Екс-начальник вінницької поліції, підозрюваний у роботі на ФСБ, який розгулював із георгіївською стрічкою в загарбаному Криму, повністю виправданий", - написав Балога.

Він зазначив, що Шевцов - ставленик Порошенка і Гройсмана. Аваков тільки оформив наказ.

"Банкова несподівано для себе вляпалася в скандал. Тому гебістів "поправили", їхня контррозвідувальна і слідча активність скисла. Довершила справу місцева прокуратура, яка відбілила явного симпатика сепаратистів. І всі при своєму. АП ніби ні при чому. СБУ вмила руки, мовляв, це все прокуратура крутить. А з прокурорських у нас завжди запитувати марно.

Для мене очевидно, що Банкова вирішила як мінімум два своїх питання - відмазала цього бовдура і підіграла Москві, "зарубавши" слідство стосовно носія гергіївської стрічки, який міг би багато розказати. Сподіватися, що справу поновлять, марно. Хіба що для того, щоб остаточно закріпити "чесність" вінницького опричника", - написав народний депутат.

Схожі новини