Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Павло Зібров: "Пісні народжуються, як вуса ворушаться"

  • 20.05.2016, 12:25
  • 3 303

Деякі західні зірки страхують на великі суми свої голосові зв’язки, ноги, а от у співака Павла Зіброва є інший скарб – його вуса.

Павло Зібров: "Пісні народжуються, як вуса ворушаться"
Павло Зібров: "Пісні народжуються, як вуса ворушаться"

Артист упевнений, що саме завдяки цим "передавачам" він пише пісні. Про свої супер-вуса він розказав під час зйомок розважального телешоу.

Про це повідомляє сайт Tvgid.ua.

"Мої вуса — це передавачі, і саме у них надходить інформація. А пісні народжуються, як вуса ворушаться. Зголиш їх — і все, голос не звучатиме, пісні не писатимуться, імпотенція настане. Тому я би застрахував вуса на максимальну суму!", - оголосив Зібров.

"Я ношу вуса з 16 років і зголював їх усього двічі в житті. Уперше — перед армією. А вдруге вирішив здивувати дружину — зробити їй подарунок на 35-річчя", - поділився він.

Як пригадав співак, дружина Марина була в від'їзді, і як він, оновлений, зустрів її на вокзалі, то не впізнала.

"…А коли зрозуміла, що я накоїв, страшенно розсердилася і місяць до мене не говорила. Не віталася, їсти не готувала і промовила лише одну фразу: "Ти дурень". Таким дурнем я проходив місяць. І зрозумів, що, зголивши вуса, скоїв величезну помилку", - зізнався артист.

Зібров пояснив, що без вусів його перестали впізнавати та пропускати без черги, коли він виходив попити кави. Відтоді, заявив артист, він більше не голить вусів.

Схожі новини