Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині екс-начальник відділу поліції на смерть збив 12-річну дівчинку і втік з місця ДТП

  • 09.05.2016, 09:34
  • 2 171

У Львівській області під час дорожньо-транспортної пригоди загинула 12-річна дівчина. Водій, який скоїв наїзд на неповнолітню, з місця пригоди втік.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі патрульної поліції Львова, передає УНІАН.

Як зазначається у повідомленні, 8 травня, о 22.20, на автодорозі "Львів — Ковель", біля селища Гірник Сокальського району водій автомобіля "Рено Докер" скоїв наїзд на дівчинку-пішохода і з місця події втік, залишивши автомобіль на місці пригоди.

"Потерпіла 12-річна дівчина була доставлена в лікарню і під час надання медичної допомоги померла. Той, що збив дитину, втік з місця ДТП і після скоєного в лікарні побої знімав, щоб мати алібі, ніби-то автомобіль вкрали. За попередньою інформацією, автомобіль зареєстрований на 58-річного колишнього начальника Червоноградського відділу поліції. Дорожньо-транспортна пригода сталася на очах 17-річної сестри загиблої дівчинки, яка йшла поруч", - зазначається у повідомленні патрульної поліції Львова.

За інформацією джерел у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, встановлено, що на момент ДТП за кермом перебував 58-річний власник автомобіля.

Проводиться досудове розслідування.

Схожі новини