Передплата 2024 «Добрий господар»

ТІК та Приходько презентували пісню для тих, хто втомився від війни

  • 06.05.2016, 14:52
  • 1 233

Гурт ТIК та Анастасія Приходько презентували композицію "ІсторіЯ", яку присвятили всім українцям, котрі готові з новими силами будувати майбутнє і тим, хто втомився від війни.

"Всі ми щодня маємо шанс почати зміни з себе, перебороти паніку, страх і своїх внутрішніх демонів перед прийняттям рішень. Та нарешті взяти на себе відповідальність за власне життя. Світова історія доводить: все це реально, якщо є головна мета. У нас вона незмінна: з нами Бог, Перемога і Україна. По-іншому не може бути", — говорить лідер гурту ТІК.

Виконавець Бронюк розповів, що на створення цієї пісні його надихнули українські військові, котрі зараз боронять Україну на Донбасі.

"Мене неодноразово просили командири бригад, з якими ми на зв’язку протягом всього часу буремних подій на сході України, написати мотиваційну пісню для наших воїнів. І хоч справа добра, "на замовлення" я писати ніколи не вмів. Ті потрібні слова, що потім вилилися у пісню, знайшлися саме тоді, коли прийшло розуміння, що мотивація і чергове усвідомлення найвищої мети і ціни свободи потрібне нині навіть не стільки нашим героям на фронті, скільки всім тим, хто у мирних містах продовжує розповідати, як втомились від війни, якої, по великому рахунку, і ніколи не бачили зблизька", — додав співак.

Знаково, що композицію "ІсторіЯ" презентували напередодні Дня пам'яті та примирення.

Джерело: 24 Канал

Схожі новини