Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Мер Львова закликав не вдаватись до провокацій 8-9 травня та забезпечити безпеку і порядок в місті

  • 06.05.2016, 13:07
  • 789

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав усі політичні сили та громадські організації проявити мудрість та зберегти спокій в місті 8-9 травня.

Львів’яни повинні показати приклад усій Україні та докласти максимум зусиль, аби День пам’яті та примирення було відзначено гідно.

«Те, якими будуть 8 та 9 травня у Львові, залежить від кожного з нас. Всі мають докластись, аби в місті був порядок та спокій. В День пам’яті та примирення ми повинні молитись за тих, кого вже нема з нами, віддати шану тим хлопцям та дівчатам, які загинули в різні періоди нашої історії. Львів сьогодні є прикладом для всієї України. Тому звертаюсь до усіх організацій, громадських об’єднань та політичних сил не піддаватись на провокації 8-9 травня, а берегти наше місто і нашу історичну пам’ять», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 8 травня о 14.00 год у Гарнізонному храмі свв. ап. Петра та Павла відбудеться спільна молитва за усіх тих, хто загинув в часи Другої світової війни та сучасної війни, що триває на сході України. Також у цей день молитимуться за мир та єдність Львова з нагоди Дня міста.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини