Передплата 2024 «Добрий господар»

Львівські трамваї і тролейбуси забрендували у нову символіку

  • 06.05.2016, 13:18
  • 1 364

З нагоди відзначення Дня міста у Львові під назвою «760 років унікальних історій. Розкажи свою», яке триватиме з 1 до 9 травня, підготовлено чималу кількість цікавих заходів, розміщено великий банер на фасаді Ратуші, відзнято низку промоційних роликів до 760-ліття Львова.

Львівські трамваї і тролейбуси забрендували у нову символіку
Львівські трамваї і тролейбуси забрендували у нову символіку

Також сьогодні міські трамваї і тролейбуси виїхали забрендовані новою міською символікою - прапорцями з написом «760 відкритий для світу».

Також на facebook сторінці Lviv.Travel є окрема соціальна кампанія #ЦеМоєМісто, свого роду конкурс. Потрібно робити фотографії-селфі на фоні міста, будуть відбиратися ці фото і кожен зможе бути розміщений в місті на бордах і сіті-лайтах. Фото відбирається за емоцією, за якістю фото, за впізнаваністю Львова.

А на сайті www.760.lviv.travel мешканці та гості міста можуть подавати свої цікаві, унікальні історії пов’язані зі Львовом. Їх потрібно також надсилати на електронну пошту [email protected]. Історії будуть відбиратися за своєю цікавістю і кожен зможе розмістити свою історію, пов’язану зі Львовом. Це також може бути як мешканець міста, так і його гість.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини