Передплата 2024 «Добрий господар»

У Генштабі розповіли про стан військових, які постраждали під час стрільб на Яворівському полігоні

  • 06.05.2016, 11:44
  • 1 003

За попередньою інформацією, військові не порушували техніку безпеки.

Стан військових, які постраждали в результаті вибуху гранати на полігоні у Львівській області, - стабільний. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

"Вчора на Яворівському полігоні проходили планові заняття з військової підготовки. В результаті проведення стрільби з автоматичного гранатомета АГС-17 "Полум'я" одна з гранат вибухнула буквально за 3 м від тих, хто стріляв. В результаті розриву один військовий отримав смертельне поранення, двоє отримали поранення різних ступенів тяжкості. Один отримав осколок в ногу, в іншого осколок в грудях. Вони знаходяться в лікарні. На місці трагедії працює слідча група, представники військової прокуратури. Завдання слідчої групи — встановити причини трагедії. За попередньою інформацією, порушення техніки безпеки з боку військових, з боку інструкторів, які організовували ці заходи, не зафіксовано", — сказав Селезньов.

Він додав, що на даний момент "стан військових стабільний, лікарі зроблять все необхідне".

"Сподіваюся, вони пройдуть реабілітацію і повернуться", — додав спікер генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, напередодні у Львівській області на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) в результаті вибуху артилерійського снаряда оди військовослужбовець загинув, двоє поранені.

Схожі новини