Передплата 2024 ВЗ

Луческу: "Протистояння з "Севільєю" ми програли у Львові"

  • 06.05.2016, 12:17
  • 1 086

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував поразку від "Севільї" (1:3) і виліт з Ліги Європи.

"Як у Львові, так і тут після першого тайму у мене було відчуття, що ми можемо пройти. Але нам не вистачило терпіння. Ми кинулися на "Севілью", замість того, щоб контролювати м'яч - і привезли собі дві контратаки, які "Севілья" реалізувала.

Я задоволений усіма хлопцями. Тим, як ми виграли в Лізі Європи. Ми принесли достатню кількість очок в скарбничку українського футболу.

Думаю, що програли ми це протистояння не тут, а у Львові. Тоді в першому таймі ми могли вирішити результат протистояння.

"Севілья" - досвідчена команда, вона використала наші помилки. Сьогодні теж помилка нашого гравця Малишева привела до того, що "Севілья" відразу ж реалізувала свій момент.

Помилка Малишева цілком зрозуміла. Нічого страшного в цьому не було. Мене більше засмутило те, що ми в другому таймі почали неправильно грати. Ми хотіли відразу приголомшити суперника, замість того, щоб контролювати м'яч. Було ще багато часу.

Зараз ми створили нову команду. У нас два молодих футболісти стали гравцями основного складу - Малишев і Коваленко. Гра команди досить агресивна і видовищна. Ми граємо в атакуючий футбол. Раніше говорили, що у нас в складі грають одні бразильці, зараз же в нас просто грають хороші гравці.

Моє майбутнє? Нас чекає дуже складна гра з "Карпатами", потім з "Олександрією" в півфіналі кубка. Потім і будемо говорити, що буде далі", - сказав Луческу.

Джерело: tribuna.com

Схожі новини