Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Києві невідомі влаштували стрілянину на АЗС

  • 05.05.2016, 15:28
  • 895

У четвер, 5 травня, близько 1 години ночі на АЗС на вулиці Волинській у Солом'янському районі столиці була стрілянина, повідомляють у поліції.

"До Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення про стрілянину на АЗС. За словами очевидців події, кілька агресивно налаштованих осіб спровокували конфлікт. Декілька разів було чути постріли, після чого з місця пригоди правопорушники втекли на автомобілі. У результаті конфлікту охоронця автозаправочної станції госпіталізовано до медичного закладу із вогнепальним пораненням лівого стегна та синцями. На даний момент потерпілий відмовляється від надання будь-яких пояснень і написання заяви", - розповіли у поліції.

Правоохоронці оглянули АЗС та прилеглу територію. З місця події слідчі вилучили 9 гільз, попередньо - від травматичного пістолета, та направили на експертизу. Орієнтування щодо розшуку автомобіля, на якому зникли зловмисники, розіслали по всім черговим частинам та патрульним поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

За кілька годин підозрюваний автотранспорт зупинили у Деснянському районі на вулиці Бальзака. Водія та пасажира доставили до поліції. Встановлюються обставини і причини цього інциденту.

За попередньою інформацію, між власником та орендарем АЗС виник конфлікт. Чи має відношення нічний інцидент до цієї ситуації, буде встановлено у рамках кримінального провадження.

Джерело: Gazeta.ua

Схожі новини