Передплата 2024 «Добрий господар»

Поліція з’ясувала обставини нападу на журналістів в Одесі

  • 05.05.2016, 11:01
  • 739

Причиною збройного нападу в Одесі на співробітників телевізійного "7-го каналу" 3 травня стала суперечка через ДТП за участю автомобіля родича одного з постраждалих.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посилання на прес-службу управління Національної поліції в Одеській області.

За даними правоохоронців, у день нападу на працівників телеканалу кількома годинами раніше в центрі Одеси автомобіль Nissan Sunny під час руху заднім ходом скоїв зіткнення з автомобілем Honda і поїхав. Після цього водій Honda вирішив сам знайти власника Nissan.

Здійснивши особисті "розшукові заходи", водій пошкодженого автомобіля з’ясував ім’я водія Nissan, але, коли домовився про зустріч поблизу телеканалу, то з’ясувалося, що це родич розшукуваного ним чоловіка. Останній до інциденту не мав жодного відношення.

"Під’їхавши на вказане місце, водій і двоє пасажирів Honda підійшли до журналіста і двох відеооператорів, які їх чекали. Між ними зав’язалася бійка, під час якої було здійснено три постріли: два — з помпової рушниці, патрони якої були забезпечені гумовими кульками, і один — з газово-шумового пістолета. Особи, які прибули на автомобілі Honda, зникли", — повідомили у поліції.

Поліція попередньо встановила, що з рушниці стріляв чоловік із автомобіля Honda, а з пістолета — співробітник телеканалу. Власника автомобіля Honda визнано постраждалим, заявили в поліції.

Слідство ще має встановити, хто з учасників конфлікту вистрілив першим.

Розслідування триває, проводяться заходи із затримання зловмисника, якого оголошено в розшук, додали правоохоронці.

Схожі новини