Передплата 2024 ВЗ

Фоменко: "На Євро-2016 бачу і Ярмоленка, і Степаненка в заявці збірної України"

  • 04.05.2016, 20:08
  • 1 320

Головний тренер збірної України сподівається, що гравці "Динамо" і "Шахтаря" не стануть переносити свій конфлікт у національну команду.

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко під час Євро-2016 розраховує як на форварда "Динамо" Андрія Ярмоленка, так і на півзахисника "Шахтаря" Тараса Степаненка. Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Залишити Ярмоленко і Степаненко за межами збірної? Ні. Якщо всі будуть живі-здорові, і Андрія, і Тараса я бачу в списку 23 осіб для участі в Євро-2016", - сказав наставник українців.

Він також висловив сподівання, що протягом трьох тижнів до початку зборів національної команди ступінь конфлікту між футболістами стане менше.

"Мені зараз всі задають один і той же питання: "Що ви збираєтеся робити?". А мені хочеться відповісти на нього своїм питанням: "А що ви запропонуєте? Який бачите вихід?"

Безумовно, партнери по збірній, я вже не кажу про товаришів, так поводитися не повинні. Але раз це сталося, будемо шукати якісь шляхи і методи до примирення. Але вони і самі все розуміють, і не думаю, що перенесуть свій конфлікт у збірну. До 22 травня, коли зберемося разом, ще три тижні. Сподіваюся, це той випадок, коли час лікує", - сказав Фоменко.

Схожі новини