Передплата 2024 «Добрий господар»

У дніпропетровському готелі затримали 12 кримінальних «авторитетів»

  • 04.05.2016, 09:21
  • 1 175

Правоохоронці провели спецоперацію із затримання кримінальних «авторитетів» Донецької та Дніпропетровської областей, внаслідок якої було затримано 12 осіб.

У дніпропетровському готелі затримали 12 кримінальних «авторитетів»
У дніпропетровському готелі затримали 12 кримінальних «авторитетів»

Про це повідомив ввечері 3 квітня начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

«Днями поліція Донеччини передала інформацію своїм колегам у Дніпропетровськ, де мав відбутися великий «сходняк» злочинних «авторитетів» Донецької та Дніпропетровської областей. Приїхали «смотрящі» як з окупованої території, так і підконтрольної Україні частині області. Мета — «звіт про свою діяльність та плани на перспективу», — написав він.

Аброськін зазначив, що в результаті операції було затримано 12 кримінальних «авторитетів» в готельно-ресторанному комплексі «Хутір», який пов'язують з дніпропетровським «авторитетом» «Умкою».

«Затримані «злодій в законі» Вітя «Тбіліський», а також такі його підмайстри, як «Віген Єреванський», «Арбуз», «Мозок» та інші, Всього 12 людей. У Віті «Тбіліського» з 47 років його життя — 30 років тюремних покарань за злочини різної тяжкості. Цього заїжджого «злодія в законі» вже видворено з України геть», — повідомив начальник донецької поліції.

Схожі новини