Передплата 2024 ВЗ

Авіація коаліції 25 разів вдарила по позиціях ІДІЛ

  • 02.05.2016, 20:37
  • 1 179

Коаліційні війська здійснили за минулу добу 25 авіаударів по позиціях ІДІЛ на території Іраку й Сирії, уразивши живу силу, укріплення й бойову техніку терористів, а також системи тунелів і бункерів, командно-штабний вузол та фінансовий центр ІД.

Про це йдеться в щоденному зведенні оборонного відомства США, оприлюдненому в понеділок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Поблизу міста Фаллуджа (Ірак — ред.) проведено чотири удари, внаслідок яких уражені два окремих тактичних підрозділи, знищено дві бойових позиції ІДІЛ, важкий кулемет, склади зі зброю, а також п'ять входів до тунелів ІД та чотири бункери терористів", - зазначили в Пентагоні.

Крім того, повідомляється про знищення бункера в районі Ель-Хаббанія, а також командно-штабного вузла та системи тунелів поблизу Кіркука. У районі міста Мосул, за повідомленням Міноборони США, знищено фінансовий центр угруповання "Ісламська держава".

Загалом же, як зазначили в Пентагоні, за минулу добу в Сирії проведено сім, у Іраку - 18 ударів із застосуванням авіації.

Схожі новини