Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Канада вирішила прийняти міністра закордонних справ Куби

  • 02.05.2016, 08:55
  • 886

Міністр закордонних справ Куби Бруно Родрігез Паріла у понеділок зустрінеться в Оттаві із очільником канадського зовнішньополітичного відомства Стефаном Діоном.

Про це повідомили у МЗС Канади, передає кореспондент Укрінформу.

«Міністри Діон та Родрігес досліджуватимуть нові галузі двосторонньої співпраці. Питання до обговорення включатимуть відновлювальну енергію, місцеве урядування, співпрацю у галузі продовольчої безпеки, торгові стосунки і права людини», - зазначили у канадському МЗС.

За словами Стефана Діона, Канада пишається своїми «тривалими та безперервними» відносинами із Кубою. «З роками зв’язки між канадцями та кубинцями посилилися, тож ми досліджуватимемо нові сфери співпраці, ґрунтуючись на цій основі. Чи це полягає у експорті канадських товарів до Куби, чи у теплому прийому громадян Канади на Кубі, канадці дуже пишаються тривалими, безперервними відносинами із Кубою», - наголосив Діон.

У відомстві додали, що протягом візиту головний кубинський дипломат зустрінеться також із іншими канадськими урядовцями, серед яких міністр франкофонії та міжнародного розвитку, а також спікери обох палат парламенту.

Схожі новини