Передплата 2024 «Добрий господар»

Ф'юрі: "Сподіваюся, що 9 липня Кличко забере назад свої пояси"

  • 01.05.2016, 21:00
  • 1 802

Тайсон Ф'юрі втомився від слави, яка звалилася на нього після перемоги над Володимиром Кличком.

Про це він заявив після другої прес-конференції боксерів, повідомляє vringe.

"Я сказав Володимиру, що сподіваюся на те, що 9 липня він зможе забрати свої пояси назад. Він був чемпіоном 10, 15 років, і у нього вистачало мотивації битися з усім молодняком. Я на вершині всього п'ять місяців і вже втомився від цього. Так що, сподіваюся, він поверне собі титули, а я зможу повернутись додому знову їсти всякі смачні ништяки, і все дадуть мені спокій. Мені це все не цікаво - ні увагу ЗМІ, ні всі ці претенденти, які хочуть кинути мені виклик. Володимир так довго відмінно робив свою роботу, що, сподіваюся, він забере те, що по праву належить йому. Я ж лише чемпіон-у-відпустці", - говорить Тайсон.

"Чесно? Навіть якби я виграв наступні 10-20 боїв, то це не означало б для мене стільки, скільки значить та перемога, - продовжив він. - Можна тільки раз в житті провести той самий вечір в Парижі, про який мріяв. Це робота не для звичайної людини на зразок мене. Потрібно бути особливим, екстраординарним атлетом, щоб так довго перебувати на вершині і вести себе відповідним чином - як адекватна людина, а не так, як я, хто явно непрофесійний і постійно не в формі".

"Тому, якщо Кличко забере ці пояси, то й на краще: повернемося до того, з чого й починали. Тобто, я буду дивитися на нього, як на лідера, а він навіть знати мене не буде. Щасливі дні! Сподіваюся, все ми отримаємо те, що хочемо", - резюмував Ф'юрі.

Схожі новини