Передплата 2024 «Добрий господар»

Відомого волонтера жорстоко побили у Кременчуці

  • 01.05.2016, 17:05
  • 906

У центрі Кременчука напередодні Великодня група осіб побила відомого волонтера Богдана Ковальова, який входить в команду Президента України з реформування Міністерства оборони "Волонтерський десант".

Як повідомляє "Телеграф", після завершення патріотичного квесту "Єдине місто — єдина країна" Ковальов дорогою додому зайшов у супермаркет. Там він став свідком сутички між молодиками, передає 24 канал.

Проходячи повз бійку, Богдан заступився за хлопця, якого били близько 6 осіб. Інші 10 осіб спостерігали, обступивши бійку. Збивши хлопця з ніг, вони переключилися на побиття волонтера. Його копали ногами по обличчю та голові. Богдан розповів, що група осіб мала при собі ножі та пістолети.

У волонтера розбите обличчя та струс мозку.

Коли під'їжджала патрульна поліція Кременчука, молодики зникли на своїх машинах. Ковальов написав заяву у відділку поліції.

"У той час, коли на сході України триває війна і гинуть наші хлопці, захищаючи країну від окупанта, бандитизм на мирній території піднімає голову", — наголосив Богдан, який на сході отримав декілька контузій, допомагаючи бійцям АТО.

Схожі новини