Передплата 2024 ВЗ

Організатори Євробачення вибачились за заборонені прапори

  • 30.04.2016, 09:02
  • 2 358

Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2016 вибачилися через публікацію документа, в якому перераховувалися прапори, які нібито буде заборонено використовувати у залі під час проведення конкурсу в Стокгольмі.

Відповідну заяву оприлюднили на офіційній сторінці "Європейської мовної спілки" (European Broadcasting Union, EBU) у Facebook, передає Gazeta.ua.

У повідомленні сказано, що документ, опублікований раніше, був попередньою - "драфтовою" версією політики цьогорічного Євробачення щодо прапорів.

"Документ містив неповний перелік прикладів прапорів, які відповідно до політики використання прапорів будуть заборонені у залі. Цей документ не був призначений для публікації", - уточнили організатори конкурсу.

"Організатори приносять вибачення всім, хто відчуває себе ображеним через цей список", - зазначається у заяві.

Крім того повідомляється, що остаточна версію документа, яка міститиме пояснення про політику використання прапорів, буде оприлюднена пізніше на сайті "Євробачення" - Eurovision.tv.

Додамо, серед заборонених прапорів, що потрапили до "драфтового" списку, прапори "Республіки Крим", національний прапор кримських татар та прапор "ДНР".

Схожі новини