Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Путін визнав, що Захід найближчим часом не зніме санкції з РФ

  • 14.04.2016, 16:02
  • 1 054

Президент Росії погрожує зберігати обмеження у відповідь.

Російський президент Володимир Путін вважає, що західні санкції проти РФ найближчим часом навряд чи будуть зняті. Про це він заявив у четвер, 14 квітня, під час прямої лінії.

«Я не думаю, що найближчим часом наші партнери підуть на скасування рестрикцій і обмежень щодо нашої країни», — наголоси він.

За його словами, «навіть, незважаючи на те, що Мінські угоди виконуються по південному сході України з рук геть погано і не з нашої вини, а з вини — і все це вже розуміють — київської влади, але все одно їм як би неможливо визнати, що вони не туди забралися, в глухий кут зайшли».

«Тому щось будуть придумувати і ці рестрикції тримати, значить, ми будемо тримати відповідні обмеження щодо доступу їхнього продовольства на наш ринок», — підкреслив Путін.

«Але, якщо вони все-таки додумаються до того, що в їхніх інтересах, в їхніх власних інтересах зробити кроки зі скасування обмежень, тоді, звичайно, вони поставлять нас в скрутне становище, тому що, відповідно до правил СОТ, ми будемо незахищеними, якщо будемо зберігати наші антисанкції», — сказав президент РФ.

Путін підкреслив, що Росія буде уважно стежити за цим процесом.

Джерело: Інтерфакс-Україна.

Схожі новини