Передплата 2024 «Добрий господар»

Олександр Шовковський розпочав навчання на тренерських курсах ФФУ

  • 01.04.2016, 12:46
  • 885

Гравець «Динамо» Олександр Шовковський почав навчатись на тренерських курсах ФФУ. Голкіпер навчатиметься за програмою «А» для отримання ліцензії УЄФА.

Курс навчання триватиме до 28 жовтня, передає Sport Arena.

В одній групі з Олександром Шовковським тренерську ліцензію отримуватимуть Едуардо, Андрій Воронін, Сергій Назаренко та інші відомі футболісти.

«Це тільки початок, це лише навчання. Я вже і так на багато речей дивлюся не з позиції гравця, а саме з позиції тренера. Амбіції стати тренером «Динамо»? Зараз я гравець «Динамо», - сказав Шовковський в інтерв'ю телеканалу «Футбол 1».

Нагадаємо, що Олександр Шовковський виступає за основну команду «Динамо» з 1993 року. Саша, як його називають фани київського клубу, 13 разів вигравав чемпіонат України у складі киян, а також 10 разів здобував Кубок України. Контракт 41-річного воротаря з «Динамо» закінчується влітку.

Нещодавно Олександр Шовковський став рекордсменом чемпіонату України за кількістю проведених матчів, яких на рахунку голкіпера 413. Також легендарний голкіпер став рекордсменом серед українських футболістів за кількістю матчів у всіх у турнірах - 748.

Джерело: zaxid.net.

Схожі новини