Передплата 2024 «Добрий господар»

Перші слова Ді Капріо після того, як він отримав «Оскар»

  • 29.02.2016, 15:07
  • 1 424

З шостої спроби Леонардо ДіКапріо все-таки отримав свій «Оскар». Перемогу в номінації «Кращий актор» йому принесла роль у фільмі «Той, що вижив».

До слова, в цьому році у Лео не було вже дуже «страшних» конкурентів. Статуетка могла дістатися Метту Деймону («Марсіанин»), Брайану Кренстону («Трамбо»), Майклу Фассенджерому («Стів Джобс») або Едді Редмейну («Дівчина з Данії»), передає startruth.stb.ua.

Під час своєї промови на сцені Леонардо ДіКапріо подякував команді фільму «Той, що вижив», без якої неможлива була його нагорода «Оскар-2016», своїх друзів і батьків, а також звернув увагу громадськості на кліматичні проблеми в світі.

«Спасибі всім вам! Спасибі Академії і всім хто сьогодні тут на церемонії. Хочу привітати і інших номінантів. Дякую Тому Харді. Том, у тебе величезний талант. Спасибі нашій команді. Всім, хто стояв на старті моєї кар’єри і провів мене в цю індустрію. Спасибі друзям і батькам. Наостанок хочу сказати, що фільм «Той, що вижив» про відносини людини з природою. Давайте не будемо приймати нашу планету як щось належне. Я не приймаю сьогоднішнє нагородження як належне. Кліматичні зміни реальні, це відбувається прямо зараз. Ми повинні працювати разом і намагатися зберігати нашу планету чистою», — сказав Леонардо ДіКапріо, тримаючи в руках довгоочікувану статуетку «Оскар».

Схожі новини