Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Україна і Грузія обговорили розвиток нового "Шовкового шляху"

  • 13.02.2016, 20:04
  • 638

Президент України Петро Порошенко у рамках участі в роботі Мюнхенської конференції з безпеки провів зустріч з прем’єр-міністром Грузії Георгієм Квірікашвілі, під час якої сторони домовилися про активізацію економічної співпраці, зокрема, розвиток маршруту нового “Шовкового шляху”, передає прес-служба Глави держави.

"Співрозмовники обговорили актуальні питання двостороннього порядку денного та домовилися активізувати економічну співпрацю, зокрема розвиток маршруту нового “Шовкового шляху”, - йдеться у повідомленні.

Крім того, співрозмовники погодили проведення у поточному році чергового засідання спільної міжурядової українсько-грузинської комісії з питань економічного співробітництва.

Петро Порошенко та Георгій Квірікашвілі обмінялися думками щодо надання громадянам обох країн безвізового режиму ЄС в цьому році.

Також Президент висловив вдячність грузинській стороні за надання гуманітарної допомоги України і сприяння в реабілітації українських дітей та поранених військовослужбовців на території Грузії.

Нагадаємо, 15 січня з Іллічівського морського порту відправився перший експериментальний рейс за маршрутом Україна-Грузія-Азербайджан-Казахстан-Китай.

Джерело: День

Схожі новини